Zorg aanvragen

Wat goed dat u interesse heeft om voor uzelf of een dierbare zorg aan te vragen. Wij gaan er alles aan doen om u de beste dementiezorg aan huis te geven.

Bel ons direct via 088-0180222 of vul het formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

U bent bij ons in goede handen

Onze organisatie scoort een 9,1 op Zorgkaart Nederland. Bekijk hier de beoordelingen.

 

 

Vraag dementiezorg aan huis aan voor uzelf of uw naaste.Hoe gaat het verder na uw aanmelding?

Dementiezorg aanvragen kan best spannend zijn, daarom hieronder een stap voor stap plan wat u van ons kunt verwachten:

  1. Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om te bespreken wat uw wensen en behoeften zijn. Ook bespreken we of we u eventueel kunnen ondersteunen bij andere zorggerelateerde zaken zoals het aanvragen van een PGB.
  2. Vervolgens komt onze zorgcoördinator op bij u thuis op bezoek om kennis te maken. Dit is een verpleegkundige die zich graag extra inzet voor mensen met dementie. Jullie bespreken samen, wat u verwacht van de zorg en wat uw specifieke wensen zijn. Op deze manier stellen we vast welke dementiezorgverleners het beste bij u passen.
  3. We stellen het team van maximaal 4 zorgverleners samen die aansluiten bij uw persoonlijkheid en bij uw verwachtingen en wensen passen. Wanneer we dit in kaart hebben, kunnen we starten met onze zorgverlening bij u aan huis. Dit kan vaak al binnen enkele dagen, uiteraard afhankelijk van de afspraken die u gemaakt heeft.